HungarianMagyarRomanianRoEnglish (US)

KEZELŐKÖZPONT

KOZPONT-BALNEAR

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

SCHENGEN II.

CALENDAR ORTODOX

Încărcare documente

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Facebook Like Box

Cu sprijinul Primăriei comunei Vâlcele, Asociaţia Distroficilor Muscular din România (ADMR) a reuşit, recent,  să repare rampa de acces în sediul din localitate.

Preşedinta Asociaţiei Distroficilor Muscular (ADMR), doamna Maria Teodorescu ne-a spus că refacerea rampei era necesară deoarece se stricase şi era greu accesibilă. Recent, rampa a fost finalizată, cu sprijinul Primăriei comunei Vâlcele.

„Domnul primar al comunei Vâlcele, (n.r. Kovács Lászlo) ne-a ajutat, ne-a trimis materialul gata făcut şi am reuşit să lărgim rampa şi să o facem aşa încât să fie bine pentru noi, iar acest lucru este foarte important. Doresc să îi mulţumesc public domnului primar că şi de data aceasta a fost alături de noi şi că am reuşit să rezolvăm şi această problemă!” a declarat ieri preşedinta ADMR, doamna Maria Teodorescu.

Potrivit acesteia, un alt obiectiv pe care Asociaţia l-a fixat pentru perioada următoare este forarea unei fântâni, la sediul Asociaţiei.

Cen­trul de Asistenţă şi Tratament al Asociaţiei Distroficilor Muscular din România (ADMR) de la Vâl­cele a fost inaugurat în luna noiembrie a anului 2011. Centrul are 13 locuri de cazare şi reprezintă un sprijin pentru persoanele care suferă de distrofie musculară. Acolo, ei pot participa la cursuri de creaţie, pot socializa şi pot lua parte la diverse activităţi. Potrivit preşedintei ADMR, în prezent, cinci persoane sunt cazate la Centru, iar în perioada următoare, reprezentanţii Asociaţiei intenţionează să aducă şi alte persoane, din ţară.

Ana Alina Costache